Reviews

Wij hebben onlangs een reis bij LRP geboekt naar Schotland. Daar het niet wilde slagen met het uploaden van de routes in onze Garmin heeft Mr Ruiter met heel veel engelengeduld ons telefonisch begeleid en ondersteund om het toch zo ver te krijgen dat het wel lukte! Deze meneer weet waar hij over praat en staat persoonlijk dicht bij het belang van de klant, de benadering is helemaal top! Onze vakantie moet nog beginnen, maar met deze reisorganisatie achter ons zal dit zeker lukken!
Wij hebben er zin aan!

Fetze & Anita

De negendaagse motorreis “Scottish Scenery” die we bij LRP Reizen hebben geboekt voldeed aan alle verwachtingen. Wat een prachtig land! Ook de hulp en de adviezen van Harm Ruiter waren uitstekend. Geduldig, vlot en met veel passie. Harm kent het land op zijn duimpje en helpt je graag met die kennis. Daardoor is het een heel persoonlijke ervaring geworden. Het is duidelijk dat hij er alles aan heeft gedaan om er voor ons een prachtige reis van te maken. Uiteraard kan het altijd beter; wij hadden bijvoorbeeld achteraf gezien misschien wat meer kleine weggetjes gewild. Maar ik weet zeker, dat als we dat hadden aangegeven, ervoor was gezorgd. Ook de geboekte accommodaties waren tiptop in orde. Kortom:

Wij kunnen LRP Reizen zeker aanraden!

Bart Schrap
(30-6-2022)

Al vele jaren het idee om Schotland met de motor een bezoek te brengen.
Ik ben toen opzoek gegaan naar informatie, op de Motorbeurs, op Internet, vrienden, kennissen enz. 
Uiteindelijk via Facebook en de Motorbeurs in Utrecht uitgekomen bij LRP Reizen, direct bij het contact was het een prettig en een soort persoonlijke band. Je kan goed je wensen bij hun kwijt en er wordt goed naar geluisterd. Dit resulteerde dan in een bijna op je lijf geschreven route. 
Bij hun mag bijna alles en niets moet, heb je vragen gewoon even bellen en je krijgt een prima antwoord.
Zij houden je tijdens je boeking tot dat je de papieren krijgt je goed op de hoogte van bijzondere ontwikkelingen.
Bij ons was dat er twee Hotels zich failliet had en laten verklaren, maar dit werd prima opgelost en moest de route een klein beetje aangepast worden.
Dit was dus totaal geen probleem, dit werd gewoon gedaan.
Reis papieren zouden per post naar ons toekomen, raken ze zoek bij de post, ik heb ze zelf toen maar opgehaald.
Ontvangst met koffie en koek, veel gesproken over Schotland, promotie filmpje gezien en heel veel vragen mogen stellen en goede antwoorden gekregen.
Gaat vanavond de telefoon, LRP Reizen aan de lijn om ons een hele mooie motor vakantie te wensen en te roepen dat het weer de eerste week super mooi wordt. Hij was gepast jaloers op ons dat we zulk mooi weer krijgen daar aan de overkant van de plas.
In het kort komt het hierop neer:

LRP Reizen een zeer goede en persoonlijke reisorganisatie voor je motor tocht naar Schotland en Engeland. Wat een enorme kennis zit er bij hun over dit land. SUPER GEWOON.

Dirk Westerveld

Vorige week teruggekomen van 9-daagse Scottish Scenery Tour. Heerlijk gereden en de accommodaties waren prima in orde. Vooral The Arch Inn in Ullapool vonden we leuk. Lekker eten ook. Het is ons goed bevallen om alles door jullie organisatie te laten regelen.
Bedankt voor deze leuke vakantie.

Wilma Kalsbeek

Wat een geweldige reis hebben we gemaakt met veel dank voor jou prachtige routes.
Ook genoten van het echte Schotse weer, een stuk beter dan de hitte golf in Nederland.
Bij elke bocht een nieuw schilderij echt geweldig. Super mooie ervaring !!!
De uitgekozen slaap plekken waren goed, sommige beter dan goed.
Wij willen jullie bedanken voor het samenstellen van een mooie vakantie, we kunnen via de foto’s heerlijk nagenieten.

Hans en Yvonne Visser

De vakantie zit er weer op. We hebben een fantastische week gehad met als absolute hoogtepunt een rit langs de westkust in het noordelijke deel van Schotland. Zonder twijfel de mooiste motorrit die ik ooit heb gemaakt. De hotels waren goed gekozen, waarbij je ook in contact kunt komen met de lokale bevolking. LRP Reizen heeft er weer fantastisch werk van gemaakt om ons een schitterende vakantie te bezorgen.

Gerrit Wesselink

We hebben ontzettend genoten van onze reis “Kris kros” door Scotland.

Mooie routes,afwisselend landschap en elke avond welkom geheten in typisch Schotse hotels.
Overal lekker eten en geslapen, in een woord super, alles goed geregeld top.
Voor herhaling vatbaar, voor ons was alles nieuw, want dit was onze eerste kennismaking met Schotland, we gaan zeker nog een keer,
de route door de highlands lijkt ons volgende doel.
Hartelijk dank voor uw service.
Groet Martin en Joke Kleverwal.
Beste Harm Lukas,
Alweer bijna een week terug in Nederland.
Wij kunnen terugkijken op een fantastische reis. Hartelijk dank voor de goede hotels en prachtige routes.
Bedankt voor het regelen en wellicht tot een volgende keer.

Vriendelijke groet, Lonneke en Vincent Dekker

(12 juni 2022)
Beste Harm
We zijn sinds vanmiddag veilig thuis, met exact 2501km onder de bandjes.
Hierbij onze dank en waardering voor de organisatie van onze prachtige reis!
De routes waren mooi, de hotels waren netjes, vriendelijk en allen voorbereid op onze komst, top!
Hopelijk volgend jaar weer en dan hopelijk wel inclusief Applecross.
Met hartelijke groet
Jean en Chantal
(4 juni 2022)

Wat een geweldige reis hebben we gemaakt met veel dank voor jou prachtige routes.
Ook genoten van het echte Schotse weer, een stuk beter dan de hitte golf in Nederland.
Bij elke bocht een nieuw schilderij echt geweldig. Super mooie ervaring !!!
De uitgekozen slaap plekken waren goed, sommige beter dan goed.
Wij willen jullie bedanken voor het samenstellen van een mooie vakantie, we kunnen via de foto’s heerlijk nagenieten.

Hans

Hallo Harm Lukas,

Wij hebben via LRP reizen een motor-reis geboekt naar Schotland, boekingsnummer 2020034.

Via deze weg wil ik je graag onze ervaring vertellen.

Allereerst willen wij je hartelijk bedanken voor het organiseren van deze reis. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben dan ook niks aan te merken op de organisatie van deze reis.

Het was een prachtige ervaring om in het mooie Schotland te kunnen reizen en verblijven. Tuurlijk, het weer zat niet altijd mee, maar ja dat is algemeen bekend als je naar deze contreien gaat.

De routes waren ook echt prachtig, op alle mogelijke manieren hebben we kunnen genieten van de mooie uitzichten en de schitterende natuur die Schotland in zich heeft.

Ook de vriendelijkheid van de mensen van de hotels en de lokale bevolking waren een aangename verassing.

Vooral het hotel Altnaharra blijft ons in het geheugen gegrift, niet qua narigheid gelukkig, maar in tegendeel. De heerlijke huiselijke sfeer die daar heerst met de meest vriendelijke gastvrouw, doet ons met een glimlach herinneren aan die tijd.

Ook de overige hotels waren erg goed, echter zijn er wel twee dingetjes die ik jullie als organisatie toch ook niet wil achterhouden. Lof is prima natuurlijk, maar een kritiek puntje moet ook niet achterwege blijven.

In ons hotel Stronlossit Inn hadden wij met personeel te maken wat totaal niet geschikt was voor de horeca, ze keken erg chagrijnig, waren niet bepaald vriendelijk en vroegen ons  niet of wij wel of niet wat wilden drinken. We moesten steeds zelf naar de bar lopen om zelf ons drinken te bestellen.

We kregen dan ook erg de indruk dat deze twee heren totaal niet op gasten (in het algemeen) voor het hotel zaten te wachten.

Voor de rest wil ik toch even gezegd hebben, dat alle andere hotels erg goed waren! Niet alleen de kamers, maar ook het eten (incl. ontbijt) waren erg lekker en goed.

De overtochten met de minicruise waren ook een leuke ervaring, ook hier was alles tot in detail keurig geregeld. Zeer behulpzaam personeel bij bv het vastzetten van de motoren. Er was ook genoeg entertainment aan boord, waar we ook erg van hebben genoten.

Nogmaals chapeau voor LRP reizen met de zorgvuldige zorg waarmee zij deze reis voor ons in ieder geval tot een succes hebben gemaakt, een avontuur om nooit meer te vergeten! Wij zouden jullie bij anderen dan ook erg graag aanbevelen!

Vriendelijke groet,

Frans, Jan, Henk, Harmen, George

 

6 juli 2022