Reviews

Reviews LRP Reizen

Reviews LRP Reizen geeft een goed beeld van de ervaringen van onze reizigers met ons bedrijf. We voelen ons zeer vereerd hoe over LRP Reizen wordt gedacht. Natuurlijk zijn wij ook dank verschuldigd aan alle hoteliers en het personeel van de hotels die onze gasten ontvangen en in de watten leggen.

Natuurlijk zijn wij ook dank verschuldigd aan DFDS Seaways en Schotland zelf.

Scotland, the greatest wee country on the world!”

Terug naar homepage

De negendaagse motorreis “Scottish Scenery” die we bij LRP Reizen hebben geboekt voldeed aan alle verwachtingen. Wat een prachtig land! Ook de hulp en de adviezen van Harm Ruiter waren uitstekend. Geduldig, vlot en met veel passie. Harm kent het land op zijn duimpje en helpt je graag met die kennis. Daardoor is het een heel persoonlijke ervaring geworden. Het is duidelijk dat hij er alles aan heeft gedaan om er voor ons een prachtige reis van te maken. Uiteraard kan het altijd beter; wij hadden bijvoorbeeld achteraf gezien misschien wat meer kleine weggetjes gewild. Maar ik weet zeker, dat als we dat hadden aangegeven, ervoor was gezorgd. Ook de geboekte accommodaties waren tiptop in orde. Kortom:

Wij kunnen LRP Reizen zeker aanraden!

Bart Schrap
(30-6-2022)

Reviews LRP Reizen

Beste Harm,
Reviews LRP Reizen

Omdat we niet van die Facebookers zijn hier even per mail.
Dank voor je hulp en het regelen van deze geweldige reis.

Keuze

We hebben gekozen voor de “Scottisch Scenery” van 9 dagen, en vertrokken de 1e week van augustus met de motor richting DFDS.

Alles was top geregeld, de diversiteit aan slaapplaatsen iedere avond was steeds een aangename verassing en vooral fatsoenlijk en schoon.
Super vriendelijke mensen overal en het (stevig) ontbijt was inbegrepen en prima verzorgd.

Routes

Alle routes, zowel afgelegen of iets drukker maakten indruk op ons.
Kortom, een aanrader! Een trip om nooit te vergeten naar een mooi stukje van de wereld.
Misschien gaan we Noorwegen ook eens doen met LRP.
Harm, nogmaals bedankt!
Hartelijke groet, Marc en Maureen (18 oktober 2022)
Beste Harm Lukas,
Bedankt voor je toewijding in het organiseren van de roadtrip die mijn zoon en ik gemaakt hebben in Schotland.

Mooi land

Wat een mooi land is dat, de door jou voorgestelde routes waren prachtig om te rijden, overweldigende natuur en overal uiterst vriendelijke mensen.
Hier en daar hebben we de door jou aangegeven route gevolgd, vooral om op sommige locaties te komen, maar als nieuwsgierige mensen hebben we ook vaak een andere route genomen. Al met al hebben we ruim 1600 km gereden. Af en toe verslikten we ons in het bezoeken van een grotere stad m.b.t. de verkeerssituatie, allemaal vervaagde witte stippen die zonder verdere aankondiging een rotonde bleken te zijn, in dit geval Aberdeen, heel bijzonder maar daar was je ook zo weer aan gewend.

Locaties

Prachtige locaties gezien Scott’s view, The Kelpies en Balmoral om er maar een paar te noemen.
Ons bezoek aan Balmoral Castle was overweldigend door de enorme bloemenzee en beertjes die hier nog lagen.
Ondanks de regen zouden we deze reis zo weer maken een echte aanrader.
Zoals Geoffrey zei, een sprookjesachtige omgeving.
Nogmaals onze dank voor het organiseren van deze trip.
Met vriendelijke groet,
Geoffrey en Arno
(26 oktober 2022)
Reviews LRP Reizen

Dag Harm,

Dank je wel voor deze feestdagengroeten. Insgelijks wensen wij jou hetzelfde toe (al ligt Kerstmis inmiddels achter ons).

Ik maak even van de gelegenheid gebruik om je nog te bedanken voor de geweldiger Kris Kros Schotland-reis die wij jl. september met LRP hebben mogen maken. Het was in één woord: geweldig. Overweldigend ook. In z’n ruigheid, uitgestrektheid, vriendelijkheid van de mensen.

Wij kijken, mijn vrouw en ik, zij als duo passagier achter op de motor, er met heel veel genoegen op terug. Het was geweldig.

Voor jou, met de geliefden om je heen, wensen wij een goed en gezond 2024 toe. En ook, dat we weer vrede in de wereld mogen zien.

Met een hartelijke groet,

Kees en Tineke Andeweg

Reviews LRP Reizen

27-12-2023

Beste Harm,
We willen graag even reageren op onze prachtige Schotland reis.
De reis die we met jou bespraken heeft aan alle verwachtingen voldaan, de hotels die je had besproken voldeden ruim aan de verwachtingen en de routes, die je gemaakt had naar deze nieuwe locaties, waren elke dag bijzonder afwisselend door een prachtig landschap met mooie singletracks en glooiende wegen. We hebben in die 2 weken bijna 3000 km gereden, waarvan we met ons vieren elke kilometer ontzettend hebben genoten.
Hartelijk dank voor een onvergetelijke vakantie.
Jan en Corrie Elders, Willy en Tonnie Nieuwland
6 juni 2023

Wat een geweldige reis hebben we gemaakt met veel dank voor jou prachtige routes.
Ook genoten van het echte Schotse weer, een stuk beter dan de hitte golf in Nederland.
Bij elke bocht een nieuw schilderij echt geweldig. Super mooie ervaring !!!
De uitgekozen slaap plekken waren goed, sommige beter dan goed.
Wij willen jullie bedanken voor het samenstellen van een mooie vakantie, we kunnen via de foto’s heerlijk nagenieten.

Hans en Yvonne Visser

De vakantie zit er weer op. We hebben een fantastische week gehad met als absolute hoogtepunt een rit langs de westkust in het noordelijke deel van Schotland. Zonder twijfel de mooiste motorrit die ik ooit heb gemaakt. De hotels waren goed gekozen, waarbij je ook in contact kunt komen met de lokale bevolking. LRP Reizen heeft er weer fantastisch werk van gemaakt om ons een schitterende vakantie te bezorgen.

Gerrit Wesselink

We hebben ontzettend genoten van onze reis “Kris kros” door Scotland.

Mooie routes,afwisselend landschap en elke avond welkom geheten in typisch Schotse hotels.
Overal lekker eten en geslapen, in een woord super, alles goed geregeld top.
Voor herhaling vatbaar, voor ons was alles nieuw, want dit was onze eerste kennismaking met Schotland, we gaan zeker nog een keer,
de route door de highlands lijkt ons volgende doel.
Hartelijk dank voor uw service.
Groet Martin en Joke Kleverwal.
Beste Harm Lukas,
Alweer bijna een week terug in Nederland.
Wij kunnen terugkijken op een fantastische reis. Hartelijk dank voor de goede hotels en prachtige routes.
Bedankt voor het regelen en wellicht tot een volgende keer.

Vriendelijke groet, Lonneke en Vincent Dekker

(12 juni 2022)
Beste Harm
We zijn sinds vanmiddag veilig thuis, met exact 2501km onder de bandjes.
Hierbij onze dank en waardering voor de organisatie van onze prachtige reis!
De routes waren mooi, de hotels waren netjes, vriendelijk en allen voorbereid op onze komst, top!
Hopelijk volgend jaar weer en dan hopelijk wel inclusief Applecross.
Met hartelijke groet
Jean en Chantal
(4 juni 2022)
Beste Harm Lukas
Wij willen je hartelijk danken voor de perfect georganiseerde reis. Hotels, boot routes gewoon perfect.
Voor ons een reis om nooit meer te vergeten, wat een prachtig motor land, we gaan ook zeker nog weer terug,
Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende reis.
met vriendelijke groet,
Jan Willem & Hermien Jonker
14 september 2023
Reviews LRP Reizen

Beste Harm,

Wij zijn reeds weer terug van een super trip!
We hebben echt genoten en de route was echt perfect, mooie binnendoor wegen.
We hebben de hele vakantie rond de 20 gr en droog weer gehad!
De hotels waren ook perfect! Op het royal marine hotel in Dunoon na. Dat is geen aanrader. (Dit hotel komt ook niet meer terug in onze reizen, LRP Reizen)
2 dagen Roy bridge was een super locatie voor ons, lekker zonder bepakking een rondje knallen en s’avonds lekker langs de rivier beetje bbq’en en een whisky drinken.
Wij hebben de routes ingeladen in de Go ride app.
Dit een een gratis app waar je heel eenvoudig de gpx bestanden kan inladen per dag.
Ook leuk om random mee te rijden want je kan leuke binnendoor wegen selecteren, dan maakt de app er zelf iets van qua route.
We hebben uit en thuis ca. 1850 km gereden
Is een aanrader om in het vervolg als tip aan je klanten mee te geven.
Nogmaals heel erg bedankt voor het organiseren!
Gr Mike post & friends
22-6-2024

Hallo Harm Lukas,

Wij hebben via LRP reizen een motor-reis geboekt naar Schotland, boekingsnummer 2020034.

Via deze weg wil ik je graag onze ervaring vertellen.

Eerste Indruk

Allereerst willen wij je hartelijk bedanken voor het organiseren van deze reis. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben dan ook niks aan te merken op de organisatie van deze reis.

Het was een prachtige ervaring om in het mooie Schotland te kunnen reizen en verblijven. Tuurlijk, het weer zat niet altijd mee, maar ja dat is algemeen bekend als je naar deze contreien gaat.

Routes

De routes waren ook echt prachtig, op alle mogelijke manieren hebben we kunnen genieten van de mooie uitzichten en de schitterende natuur die Schotland in zich heeft.

Ook de vriendelijkheid van de mensen van de hotels en de lokale bevolking waren een aangename verassing.

De hotels

Vooral het hotel Altnaharra blijft ons in het geheugen gegrift, niet qua narigheid gelukkig, maar in tegendeel. De heerlijke huiselijke sfeer die daar heerst met de meest vriendelijke gastvrouw, doet ons met een glimlach herinneren aan die tijd.

Ook de overige hotels waren erg goed, echter zijn er wel twee dingetjes die ik jullie als organisatie toch ook niet wil achterhouden. Lof is prima natuurlijk, maar een kritiek puntje moet ook niet achterwege blijven.

In ons hotel Stronlossit Inn hadden wij met personeel te maken wat totaal niet geschikt was voor de horeca, ze keken erg chagrijnig, waren niet bepaald vriendelijk en vroegen ons  niet of wij wel of niet wat wilden drinken. We moesten steeds zelf naar de bar lopen om zelf ons drinken te bestellen.

We kregen dan ook erg de indruk dat deze twee heren totaal niet op gasten (in het algemeen) voor het hotel zaten te wachten.

Voor de rest wil ik toch even gezegd hebben, dat alle andere hotels erg goed waren! Niet alleen de kamers, maar ook het eten (incl. ontbijt) waren erg lekker en goed.

De ferry

De overtochten met de minicruise waren ook een leuke ervaring, ook hier was alles tot in detail keurig geregeld. Zeer behulpzaam personeel bij bv het vastzetten van de motoren. Er was ook genoeg entertainment aan boord, waar we ook erg van hebben genoten.

Nogmaals chapeau voor LRP reizen met de zorgvuldige zorg waarmee zij deze reis voor ons in ieder geval tot een succes hebben gemaakt, een avontuur om nooit meer te vergeten! Wij zouden jullie bij anderen dan ook erg graag aanbevelen!

Vriendelijke groet,

Frans, Jan, Henk, Harmen, George

Reviews LRP Reizen

6 juli 2022

Beste Harm

Eerste Indruk

Wij hebben een fantastische vakantie op de motor in Schotland gehad.
We zijn afgelopen donderdag teruggekomen, maar genieten nog steeds een beetje na.
Daarvoor willen we je bedanken!
Jij hebt een groot deel van ons reisplezier mogelijk gemaakt.
Wat vonden wij de tops!
  • Uiteraard was het weer in Schotland deze week fantastisch. Dat hadden we je gevraagd en je hebt woord gehouden:-)
  • De routes waren geweldig. We hebben prachtige natuurgebieden bewonderd points of interest bezocht en heerlijk gereden.
  • En superfijn dat er nauwelijks foutjes in de routes zaten. En dat ze eindigden precies voor de deur van een volgend hotel.
  • De hotels waren prima en het was zo fijn dat je in ieder hotel kon dineren. Je hebt na een dag rijden niet zoveel zin meer om een restaurant te zoeken.
  • En wat een leuke mensen zijn die Schotten! Zo hulpvaardig en vriendelijk.
De eerste dag vonden we wel wat lang. We konden pas rond 11 uur op weg (vanwege de trage immigratie). Dit zorgde ervoor dat we vrij gehaast hebben gereden.
Het mooie oude klooster in Jedburg hebben we supersnel afgetikt. Dat was jammer, maar we begrijpen ook dat je de eerst dag echt naar Schotland wilt gaan.
We hebben nog een tip: het zou leuk zijn als in de informatie die vooraf werd gestuurd een summiere reisbeschrijving per dag zou staan. Dat is reeds aangepast, dank voor de tip (LRP Reizen).
Dat maakt dat je vaak met een ander oog naar de omgeving kijkt en het maakt de voorpret groter (tenminste zo werkt dat bij ons)
Maar verder PERFECT!!
Heel veel dank voor het regelen van zo’n fijne vakantie!
Groet Clim en Margret Snijder
5 juni 2023
Reviews LRP Reizen