Rondreizen Noorwegen

Noorwegen is uitermate geschikt om met de motor en auto te ontdekken. Je kan op eigen tempo door het land cruisen en stoppen daar waar je interesse wordt getriggerd. Je hebt een heerlijke vakantie, je de dagelijkse beslommeringen laat je lekker thuis, je komt tot rust en doet nieuwe ideeën op.
De vriendelijke Noorse bevolking heet je van harte welkom.

Noorwegen biedt een ruim scala aan mogelijkheden om te genieten. De natuur is overweldigend en de steden pittoresk. Na iedere bocht in de weg word je opnieuw betoverd door een adembenemend uitzicht. De fjorden laten indrukken na die je niet meer zult vergeten.

Liefhebbers van cultuur en geschiedenis komen ruim aan hun trekken. Bezoek karakteristieke gebouwen zoals “stavkirken” en Viking nederzettingen. Ook de rijke geschiedenis na het Viking tijdperk is bijzonder zoals de oude houten handelshuizen die in vele steden nog te zien zijn. Een voorbeeld is de “Bryggen” in Bergen. Noorwegen heeft veel te bieden en is zeer gevarieerd.

LRP Reizen biedt nu ook vijf zeer gevarieerde motor- en autoreizen door Noorwegen aan.
Je reist comfortabel met de MS Romantica van de Holland Norway Lines vanuit de Eemshaven in Groningen naar Kristiansand. De volgende ochtend ga je op pad. De routes zijn speciaal voor jou gemaakt.

Het genieten begint gelijk bij de start.

Vanaf 31 januari 2022 kunnen 10-, 17- en 24-daagse rondreizen bij LRP Reizen geboekt worden!