Reizen Ierland

Op deze pagina staan onze 15- en 18-daagse reizen voor motor en auto door Ierland.

15-daagse reis

Faerie folk and Shamrock

Een bijzondere reis door Ierland. Lekker rijden over kleine weggetjes door een adembenemende natuur en je verbazen over hoe groen dit land is. De kleine dorpjes aan de kust met de huisjes in alle kleuren van de regenboog. Natuurlijk ook zien waar de Game of Thrones is opgenomen. We hebben ook de mooiste stukken van de “Wild Atlantic Way” opgenomen in de route. ’s Avonds gezellig naar de typisch “Ierse pub” met een grote kans dat er echte Ierse muziek wordt gespeeld. Eén maal in Ierland geweest? Je wil terug en het herbeleven.

15-daagse reis

Beauty of Eire

Deze reis gaat door het zuiden van Ierland. Met meer rust momenten heb je volop de gelegenheid om te genieten van landschap, natuur en natuurlijk de Ieren zelf.

18-daagse reis

Wild Atlantic Way

Deze reis gaat deels door de binnenlanden en deels langs de Atlantische Ocean. De vele typische Ierse dorpjes en de mooie natuurgebieden krijgen veel aandacht. Natuurlijk hoort ook Dublin in deze reis thuis. We hebben de routes zo gemaakt dat deze altijd ingekort kunnen worden en ze geven ook voldoende ruimte om bezienswaardigheden te bezoeken.