rondreizen Noorwegen

Onze auto en motorvakanties door Noorwegen zijn uitermate geschikt om ontspannen te ontdekken. Je kan op eigen tempo door het land cruisen en stoppen daar waar je interesse wordt getriggerd. Je hebt een heerlijke vakantie, je de dagelijkse beslommeringen laat je lekker thuis, je komt tot rust en doet nieuwe ideeën op.
De vriendelijke Noorse bevolking heet je van harte welkom.

LRP Reizen heeft met zorg auto en motorvakanties door Noorwegen samengesteld.

Noorwegen biedt een ruim scala aan mogelijkheden om te genieten. De natuur is overweldigend en de steden pittoresk. Na iedere bocht in de weg word je opnieuw betoverd door een adembenemend uitzicht. De fjorden laten indrukken na die je niet meer zult vergeten.

individuele motorvakanties door Noorwegen

Liefhebbers van cultuur en geschiedenis komen ruim aan hun trekken. Bezoek karakteristieke gebouwen zoals “stavkirken” en Viking nederzettingen. Ook de rijke geschiedenis na het Viking tijdperk is bijzonder zoals de oude houten handelshuizen die in vele steden nog te zien zijn. Een voorbeeld is de “Bryggen” in Bergen. Noorwegen heeft veel te bieden en is zeer gevarieerd.

Noorwegen met eigen motor en auto ontdekken bij LRP Reizen

LRP Reizen biedt nu ook vijf zeer gevarieerde motor- en autoreizen door Noorwegen aan.
Je reist comfortabel met de MS Romantica van de Holland Norway Lines vanuit de Eemshaven in Groningen naar Kristiansand. De volgende ochtend ga je op pad. De routes zijn speciaal voor jou gemaakt.

Het genieten begint gelijk bij de start.

Noorwegen met eigen motor en auto ontdekken is genieten met de hoofdletter G

Auto en motorvakanties door Noorwegen verzorgd door LRP Reizen.

Onze auto en motorvakanties door Noorwegen

10-Daagse rondreis “Rundt Hardangervidda”

Deze rondreis door zuidoost Noorwegen is om de Hardangervidda gepland.
De Hardangervidda is de grootste hoogvlakte van Europa. Er is voldoende tijd in gepland om niet alleen de overweldigende natuur en de vele fjorden te zien maar ook bijzondere steden zoals Bergen te bezoeken.

10-Daagse reis “Gjennom skoger og daler”


Een prachtige rondreis voor eigen motor of auto door zuidoost Noorwegen. Je geniet van de bijzondere kust tussen Kristiansand en Oslo. Een dubbele overnachting in Oslo geeft je de gelegenheid om deze stad te ontdekken.

17-Daagse reis “Solveig”

Deze reis door Noorwegen is laat je op en top genieten. We hebben de routes niet te lang gemaakt. Je krijgt ruim de tijd om daar te stoppen waar je dan zin in hebt. Ook hebben we een aantal dubbele overnachtingen in geboekt zodat ook steden bewonderd kunnen worden.

Noorwegen

VVKR

VvKR
LRP Reizen

GGTO reisgarantie

GGTO