LRP Reizen

Auto en motorrondreizen door Schotland

Bijzondere auto en motorrondreizen door Schotland van LRP Reizen. Romantiek van vakantie vieren en reizen is terug!
Bijzondere auto en motorrondreizen door Schotland? Maar dan wel naar uw wensen en iedere dag weer positief verbaasd zijn. Daarnaast ook gelegenheid om dat te bezoeken en te bekijken waar u interesse in heeft. Natuurlijk ook uit rusten van de dagelijkse sleur en inspiratie op doen. Het lijkt veel maar het kan zeer zeker. Dus is dit de website voor u.
Gaat u voor het eerst naar Schotland dan zult u verbaasd zijn over de natuur, de cultuur, geschiedenis en de vriendelijke bevolking. Bent u vaker in in dit land geweest dan is het weer een warm welkom. Het is weliswaar buiten de EU maar toch relatief dichtbij.

Dus:
Al onze reizen zijn aangepast naar wensen van klanten en voorzien van info;
We werken zoveel mogelijk met gezellige kleine hotels;
Mooie routes door adembenemende natuur;
Dus ontspannen genieten van een bijzonder land!

Individuele autoreizen

LRP Reizen heeft voor reizigers met eigen auto routes gemaakt die ruim de gelegenheid geven om ontspannen attracties te bezoeken, wandelen en/of lekker te winkelen. U overnacht in gezellige familie hotels die van alle faciliteiten zijn voorzien. ’s Avonds bij het diner nog napraten over de dag en plannen maken voor de volgende dag. We hebben ook reizen waarbij regelmatig een dubbele overnachting in een hotel wordt gemaakt. Dan kunt u de omgeving beter verkennen en bijvoorbeeld een mooie wandeling maken door de adembenemende natuur. Als u na een reis weer thuis komt, bent u vele verhalen, indrukken en ervaringen rijker die u graag deelt met anderen.

Dus:
Leuke wegen en niet te lang maar ook niet te kort;
Routes worden aangepast aan uw wensen;
Onze routes worden digitaal aangeleverd in google maps;
Voldoende tijd om ook bijzondere bezienswaardigheden en horeca gelegenheden te bezoeken;

Bijzondere auto en motorrondreizen door Schotland

Individuele motorreizen

Individuele motorreizen door Schotland met partner, vrienden en/of alleen? Voor ons geen probleem. We laten je over de leukste wegen rijden. Verbaas je over de ongerepte natuur, bezoek een whisky distilleerderij, bekijk een kasteel en ga op in de rijke cultuur. Maar het is ook mogelijk om de NC 500 te rijden of een van de andere beroemde routes. Daarnaast hebben we ook reizen waarbij je zo nu en dan dubbele overnachtingen in hotels te maken en kan je dus regelmatig zonder bagage rijden. Zo zijn nog vele voorbeelden te bedenken van highlights die een reis naar Schotland leuk en interessant maken. Onze jaren lange ervaring met reizen door Schotland maakt dus jouw motorreis een bijzondere ervaring wordt waar je jaren later met veel plezier aan terug denkt.

Dus:
Mooie stuurwegen maar niet te lang en ook niet te kort;
Routes worden aangepast aan uw ervaring of wensen;
Onze routes worden digitaal aangeleverd in GPX, ITN en google maps;
Voldoende tijd om ook bijzondere bezienswaardigheden en horeca gelegenheden te bezoeken;
Bijzondere auto en motorrondreizen door Schotland

Is de heen en terug reis reeds geboekt:

Wij kunnen ook auto- en motorrondreizen door Schotland samenstellen waarbij u de ferry of vliegtuig al heeft geboekt.
We willen dan graag weten wanneer u vertrekt vanuit uit IJmuiden (DFDS Seaways) of Europoort (P&O ferries) en wanneer u weer vertrekt vanuit Newcastle of Hull.
Reizigers die met een vliegtuig naar Schotland reizen willen wij graag weten waar- en waneer u landt in Schotland en wanneer u weer vertrekt.
De rondreis wordt  in overleg met u samengesteld. Accommodatie in gezellige hotels worden geboekt. De dag routes worden voor u gemaakt (natuurlijk met uw wensen erin verwerkt).
Wilt u een offerte? Dan onderstaande link aanklikken en het formulier invullen. Zodra die door ons is ontvangen gaan wij aan de slag en doen een voorstel.

Dus:
Het voordeel van hotels geboekt en mooie routes door de specialist voor u gemaakt;
De reis wordt aangepast aan uw wensen;
Onze routes worden digitaal aangeleverd in google maps;
Voldoende tijd om ook bijzondere bezienswaardigheden en horeca gelegenheden te bezoeken;

Auto en motorrondreizen door Schotland

Whisky rondreizen met eigen auto

Schotland is bekent geworden door de doedelzak, klederdracht en natuurlijk ook de whisky. Een 9-daagse reis langs bekende en onbekende whisky distilleerderijen waarvan een aantal te bezoeken zijn. Je ziet en ruikt niet alleen maar je proeft ook het edele vocht.
Wij hebben met zorg een ruime variëteit aan whisky distilleerderijen uit gezocht die zeker het bezoeken waard zijn. Heb je zelf voorkeuren dan gaan wij kijken hoe we dat in jouw whisky reis kunnen passen.

Reisgarantie en de reissom

Zoals ieder touroperator voldoen wij aan de wet. LRP Reizen is aangesloten bij GGTO (Garantiefonds Gespecialiseerde Tour Operators). Meer informatie, klik dan op het logo van GGTO rechts.
Er zijn geen verborgen kosten in de pakketreizen. Dus als je het eerste gedeelte van het boekingsformulier invult (tot aan de gele balk) dan krijg je de totaalprijs waarvoor wij de reis kunnen aanbieden. Ga je met de reissom akkoord en is de keuze van je reis naar wens? Dan kan je de persoonsgegevens invullen en je reis boeken.

Dus:
Bij LRP Reizen is het verantwoord en veilig boeken van een rondreis door Schotland;
Heb je de voordelen en de gemakken van een pakketreis;
Heb je niet alleen de voorpret maar is de hele reis ook super geregeld.

Auto en motorrondreizen door Schotland

Reizen door Schotland is

“SO COOL”

LRP Reizen

Auto en motorrondreizen door Schotland

Waarom boeken bij LRP Reizen

– het is een gespecialiseerde touroperator;
– persoonlijk contact met de reizigers;
– routes aan naar wens van de reiziger;
– eerlijke prijsafspraken met hotels;
– wij boeken rechtstreeks bij hotels;
– duidelijke route beschrijvingen voor iedere reis;

Hotels en Inn’s

De hotels die wij boeken voor onze klanten zijn familie hotels en Inn’s die in de meeste gevallen in dorpen of net even buiten de stad zijn gesitueerd.

Bij bijna alle accommodaties kan in het restaurant gedineerd worden en is dat niet zo, dan is er een etablissement in de omgeving van het hotel waar je  lekker kan eten.

Vanzelfsprekend kan een landingsdrankje worden genuttigd in de pub van het hotel of, mocht dat ook niet aanwezig zijn, dan in de directe omgeving van het hotel.

Alle kamers zijn voorzien van TV, mogelijkheid van zelf thee en koffie bereiden en hebben een eigen badkamer met alle faciliteiten die je in zo’n ruimte mag verwachten.
WiFi is in de meeste gevallen gratis, vraag wel om de toegangscode.

De hotelier en personeel zijn altijd bereid om u meer te vertellen over de omgeving en hebben in veel gevallen ook mooie verhalen van uit het verleden.

VvKR
GGTO

Overige interessante links:

Visit Scotland:
https://www.visitscotland.com/

National trust for Scotland:
https://www.nts.org.uk